logo
     
 
home
 
 
apartmani
 
 
O Tribunju
 
 
Kako doći do nas
 
 
photogalerija
 
 
Kontakt
 
 
 


livi
 Apartmani Lory

Apartmani se smješteni u Tribunju, malom mjestu na moru, kraj Vodica. Tribunj se smjestio na samoj obali mora, okružen mnogobrojnim otocima. Apartmani Lory su na tihom i mirnom mjestu Tribunja tako da su idealni za sve koji žele malo mira dok spavaju u bućnim ljetnim noćima. Kuća se sastoji od 3 apartmana za iznajmljivanje, jednog velikog na 1. katu i dva manja na 2. katu.

Apartmani Lory nalaze se na najzanimljivijem dijelu Tribunja, u Križinama, od plaže udaljeni 300m. Na raspolaganju su dva dvosobna apartmana i jedan trosobni. Velika okućnica, vrt, parking, roštilj te privatnost naši su veliki aduti. Vlasnici su uvijek na raspolaganju, a po želji gosta pripremaju dorućak i većere za pristupaćne cijene. Svježe lovljena riba i povrće iz vlastitog vrta do sada su uvijek razveseljavali goste. Čistoća higijena i privatnost najvažnija su pravila vlasnika. Apartmani Lory, naš doma za vaš odmor!

Iz apartmana "Lory", možete posjetiti Pirovac ili otići na jednodnevni izlet u Trogir.  Ako želite provesti vrijeme na moru, možete posjetiti marinu Frapa.

1